Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/insolven/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/insolven/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
InsolvensPlus-tilaisuus syksyllä Helsingissä | insolvensplus

Täytä, kun haluat liittyä
ISP BizEnkeli -verkostoon

[gravityform id="6" name="verkostoon" title="false" description="false" ajax="true"]

Täytä, kun haluat liittyä
ISP BizManager -verkostoon

[gravityform id="7" name="ISP Biz Manager verkostoon?" title="false" description="false" ajax="true"]

Ilmoittaudu ISP Sijoittajatilaisuuteen
täyttämällä yhteystietosi:

[gravityform id="8" name="Tilaisuudet" title="false" description="false" ajax="true"]

Olen kiinnostunut ISP-toiminnasta
sekä sijoituskohteista

[gravityform id="10" name=" Mukaan ISP-toimintaan?" title="false" description="false" ajax="true"]

Jatkona maaliskuussa pidetylle tilaisuudelle, jossa esiteltiin InsolvensPlus-projektin tavoitteiden mukaisesti tilapäisesti taloudellisissa ongelmissa oleviin yrityksiin tapahtuvaa sijoitustoimintaa siitä kiinnostuneille yrityssijoittajille. Maaliskuun tilaisuuteen osallistui useita uuden tyyppisestä sijoitustoiminnasta kiinnostuneita sijoittajia. Tilaisuuden kutsussa todettiinkin seuraavaa:

”Oletko koskaan ajatellut, että tervehdyttämisvaiheessa olevat yritykset voisivat olla mielenkiintoinen ja potentiaalinen sijoituskohde?   Tällä hetkellä perinteiset tavat sijoittaa eivät useinkaan luo järkevää tuottoa.  Myös riskit ovat kasvaneet. Tule siksi kuulemaan miten InsolvensPlus-yrityksiin tehdyt sijoitukset voivat nauttia rajoitettua suojaa? Me olemme ajatelleet ja uskomme löytävämme myös todellisia piilossa olevia sijoitushelmiä.”

Alkusyksyn tilaisuudessa esitellään potentiaalisia, tervehdyttyjä tai tervehdyttämisprosessissa olevia yrityksiä ja joiden edustajat ovat tilaisuudessa paikalla.

Tule siis kuuntelemaan uusista sijoitusmahdollisuuksista InsolvensPlus-yrityksiin! Tilaisuuden tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan kesän aikana, ja samalla aukeaa ilmoittautuminen.

Leave a Reply

Haluan lisätietoja

[gravityform id="9" name="Haluan lisätietoja" title="false" description="false" ajax="true"]